Hvem er jeg

Mitt navn er Anne Marie Brusdal, sertifisert coach og medlem i Norsk Forening for Coaching & NLP. Jeg har min utdannelse fra Nordic Coach Academy, og Coaches Training Institute.

Jeg har bakgrunn som lærer og jobbet fire år i skolen før journalistikken tok over. Har 17 års erfaring som journalist, og var de 12 siste årene ansatt som reporter i TV 2.

Har også jobbet som kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder, og blant annet samarbeidet med psykolog og motivator Trond Haukedal i flere år. Mitt ønske er å bidra til at vi alle kan bli modigere, og våge å stole mer på oss selv når vi tar store og små valg gjennom livet: At vi våger å gå for det som kjennes riktig, og gjøre de endringene som skal til for å leve mer ekte og autentisk.

Jeg er overbevist om at vi alle har det som skal til for å skape det livet vi ønsker oss. Jeg er opptatt av at hver og en finner sin vei, og ikke tråkker i andres spor for å passe inn, «please» og leve opp til forventninger og krav fra utenfra. Jeg har selv gjort en rekke store endringer i eget liv, og har massevis av egenerfaring, enten det gjelder yrkesliv og utdanning, selvutvikling, parforhold, livsstil, helse eller andre områder i livet.

Er nå godt i gang med min tredje karriere, og synes det er spennende, lærerikt og berikende å gå nye veier når det føles riktig. En dør lukkes, og nye åpnes! Alt er i konstant endring, og livet har lært meg verdien av å gi slipp når tiden er inne, og ikke tviholde på noe som egentlig kjennes ferdig. Det handler om å ha tillit, mot og vilje til å følge den veien du ønsker å gå.

Min bakgrunn

 • 4 års allmennlærerutdannelse fra Bergen Lærerhøyskole
 • Organisasjonspsykologi v/BI Bergen , Master of Management 30 studiepoeng
 • Coaching-og kompetanseutvikling fra Høyskolen i Hedmark 15 studiepoeng
 • Grunnleggende coaching-utdannelse v/CTI i Oslo
 • Sertifisert Master Practitioner Coach ved Nordic Coach Academy
 • Medlem i Norsk Forening for Coaching og NLP
 • 17 års erfaring som journalist, av disse 12 år som reporter i TV2
 • 2 års samarbeid med psykolog og foredragsholder Trond Haukedal
 • 10 års fartstid med eget firma innen konsulentvirksomhet, kurs og foredrag
 • Ett år som informasjonsrådgiver i Bergen Kommune
 • Fire års erfaring som allmennlærer i grunnskolen

Mer om coaching